Avís Legal

Avís Legal

Les característiques i les prestacions que es faciliten en aquest web, o en d'altres de vinculats, i tot el seu contingut són susceptibles de variació. Roca es reserva el dret de fer canvis o modificacions, sense que calgui avisar prèviament, sobre qualsevol producte de la seva gamma.

Tots els preus que apareixen en aquesta pàgina són Preus de Venda al Públic Suggerits i no inclouen l'import de l'I.V.A. tret d'indicació expressa del contrari.

Els ambients que es reprodueixen són merament decoratius, i en la seva composició no s’han considerat possibles exigències tècniques d’instal·lació.

 

Política de galetes
 

Galetes utilitzades pels LLOCS WEB del GRUP ROCA

Els LLOCS WEB del GRUP ROCA utilitzen galetes i altres mecanismes similars. Les galetes són arxius que els servidors webs envien a un navegador per a enregistrar les activitats de l’usuari mentre aquest navega a través del lloc web, les aplicacions i els serveis proporcionats pels LLOCS WEB del GRUP ROCA. L’objectiu principal és facilitar un accés més ràpid als serveis necessaris.

A més, la utilització de galetes permet una navegació del web personalitzada que adapta la informació i els serveis que s’ofereixen als interessos de l’usuari per tal d'oferir una millor experiència sempre que visiti el lloc web.

Aquest lloc web utilitza galetes per a servir, adaptar i facilitar l’experiència de navegació de l’usuari. Les galetes s’associen únicament a un usuari anònim i al seu ordinador. Aquestes no faciliten referències que permetin suposar informació personal de l’usuari. L’usuari pot configurar el navegador per a rebre notificacions i rebutjar la instal·lació de les galetes del GRUP ROCA, sense perjudicar-ne l'accés als continguts. Tot i així, cal tenir en compte que la velocitat de funcionament del lloc web pot disminuir.

Els usuaris registrats es poden beneficiar d’un servei més personalitzat que s’adapti al seu perfil gràcies a la combinació de les dades guardades a les galetes amb les dades personals facilitades a l’hora de registrar-se. Els usuaris autoritzen específicament l’ús d’aquesta informació amb aquesta finalitat sense perjudicar el seu dret de rebutjar o desactivar l’ús de les galetes.

 

Tipus, objectiu i operació

Segons la permanència de l'usuari, les galetes es poden dividir entre galetes de sessió o les persistents. Les primeres caduquen quan l’usuari tanca el navegador. Les últimes caduquen quan s’assoleix l’objectiu pel qual s’havien recopilat (p. ex. per tal que l’usuari segueixi identificat al lloc web) o quan s’eliminen manualment.

A més, en funció del seu objectiu, les galetes es poden classificar de la manera següent:

Galetes estrictament necessàries (tècniques): aquestes són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Normalment es generen quan l’usuari accedeix o inicia sessió al lloc web i s’utilitzen per a identificar l’usuari al lloc web amb els objectius següents:

Per seguir identificant l’usuari; si aquest deixa el lloc web, el navegador o el dispositiu i torna a accedir-hi en un altre moment, seguirà estant identificat. D’aquesta manera, es facilita la navegació sense haver d’identificar-se un altre cop.

Per comprovar si l’usuari està autoritzat per accedir a certs serveis o àrees del lloc web.

Galetes de rendiment: s’utilitzen per tal de millorar l’experiència de navegació i optimar les operacions del lloc web, com ara les configuracions del servei d’emmagatzematge o guardar les comandes a la cistella.

Galetes publicitàries: recopilen informació sobre els anuncis que es mostren als usuaris del lloc web. Poden ser de dos tipus:

Galetes anònimes: únicament recopilen informació sobre els espais publicitaris que es mostren al lloc web, encara que l’usuari accedeixi al lloc web, p. ex. sense identificar l'usuari explícitament.

Galetes de personalització: recopilen informació personal sobre l’usuari del lloc web a través d’una empresa tercera, per tal de personalitzar aquests tipus d’espais publicitaris.

Galetes de geolocalització: es fan servir per poder determinar en quin país o regió es troben els usuaris quan accedeixen al servei del lloc web per tal de facilitar els continguts i serveis apropiats segons la seva ubicació.

Galetes analítiques: recopilen informació sobre l’experiència de navegació al lloc web, normalment de manera anònima, però hi ha vegades que també identifiquen l’usuari de manera excepcional i inequívocament per a poder obtenir informació sobre els interessos de l’usuari en els serveis que proveeix el lloc web.

Important: llevat que l’usuari hagi estat registrat a GRUP ROCA Service, les galetes mai s’associaran a dades personals que permetin la seva identificació. Les galetes sols es fan servir per a finalitats estadístiques que ajudin a millorar l’experiència de l’usuari al lloc web.

 

Desactivació de les galetes

Si els usuaris ho desitgen, poden deixar d'acceptar les galetes del navegador o d’un servei en particular.

Els navegadors actuals permeten canviar la configuració de les galetes. Aquesta configuració es troba normalment sota el menú “Opcions” o “Preferències” del seu navegador.

Els usuaris poden desactivar l’ús de galetes en aquest lloc web en qualsevol moment a través de:

• Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privadesa -> Configuració

Per a obtenir més informació, podeu consultar el suport tècnic de Microsoft o l’ajuda del navegador.

• Firefox: Eines -> Opcions -> Privadesa -> Historial -> Configuració personal

Per a obtenir més informació, podeu consultar el suport tècnic de Mozilla o l’ajuda del navegador.

• Chrome: Configuració -> Mostrar opcions avançades -> Privadesa -> Configuració de contingut.

Per a obtenir més informació, podeu consultar el suport tècnic de Google o l’ajuda del navegador.

• Safari: Preferències -> Seguretat.

Per a obtenir més informació, podeu consultar el suport tècnic d’Apple o l’ajuda del navegador.

Si desactiveu l’ús de les galetes en aquest lloc web, és probable que no pugueu accedir a determinades seccions del web o que afecti significativament a la vostra experiència de navegació.
 

ACTUALITZACIÓ DE LA NOSTRA POLÍTICA DE GALETES

Els llocs web del GRUP ROCA poden modificar aquesta política de galetes d'acord amb als requeriments legislatius o normatives, o per tal d’adaptar la política mencionada a les instruccions publicades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per això, es recomana als usuaris que consultin aquesta política regularment.

Quan es produeixin canvis significatius d’aquesta política de galetes, es notificarà ja sigui a través del lloc web o per correu electrònic als usuaris registrats.
 

© Roca Sanitario, S.A., 2016. Tots els drets reservats.

Avís Legal