Roca Galleries

Descobreix els edificis emblema de la marca Roca

Més enllà d’un espai físic, Roca Gallery és un concepte que expressa la realitat actual i els reptes de furut de Roca. En quant als valors de disseny, innovació o sostenibilitat, Roca Gallery manifesta la voluntat d’una marca líder de mantenir un diàleg constant amb el conjunt de la societat i, molt especialment, amb aquells professionals amb qui comparteix la inquietud i l’interés per evolucionar l’espai de bany.

Els centres Roca Gallery vehiculen aquesta voluntat com a punt de trobada i espai de diàleg obert a interioristes, dissenyadors i arquitectes d’arreu del món. Les seus de Londres, Shanghai, Barcelona, Madrid i Lisboa configuren una plataforma d’intercanvi de coneixement multidisciplinar, constituïda com a xarxa global de detecció, interpretació, desenvolupament i difusió de noves tendències al sector.

Zaha Hadid Architects a Londres, Francesc Rigé Studio a Shanghai, l’estudi d’arquitectura OAB de Borja, Lucía i Carlos Ferrater a Barcelona, l’Estudio de Arquitectura Lamela a Madrid i l’estudi Ferruz Decorados a Lisboa han plasmat aquesta visió en centres que uneixen atractiu estètic i expressió dels valors de la marca.

D’aquesta manera, els centres Roca Gallery es configuren com a espais funcionals i flexibles, en què l’exposició de les solucions de Roca comparteix espai de forma natural amb una oferta diferenciada d’activitats socioculturals.

 

La nostra empresa